Εμπειρία

Ζήστε μια ξεχωριστή εμπειρία γευσιγνωσίας στο Fabrika Wine Experience ιχνηλατώντας βήμα βήμα την διαδικασία οινοποίησης, ωρίμασης και εμφιάλωσης του κρασιού σε μια εναλλακτική urban εκδοχή οινοποιείου.

Ταξιδέψτε στον χρόνο και στο χώρο του κρασιού ξεκινώντας από τον υπαίθριο ειδικά διαμορφωμένο χώρο με την αναπαράσταση μινωικού πατητηριού. 

Συνεχίστε ανακαλύπτοντας στην Υπαίθρια Έκθεση την διαδικασία της σύγχρονης οινοποίησης μέσα από τα επιβλητικά μουσειακά εκθέματα μηχανημάτων που χρονολογούνται από το 1950 και  προέρχονται από το οινοποιείο της Καλλονής. 

Περπατήστε στους διαδρόμους του Τσιμεντένιου Xωριού εξερευνώντας τις επιβλητικές σε μέγεθος δεξαμενές και τις τοιχογραφίες τους. 

Απολαύστε τους οίνους μας σ’ έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο με εξαιρετική θέα στους αμπελώνες και ελαιώνες της ημιορεινής περιοχής των Πεζών.  Έμπειροι sommelier θα σας προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία γευσιγνωσίας συστήνοντας σας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των γηγενών και διεθνών ποικιλιών που εμπεριέχονται στις φιάλες μας!