Πρόσβαση

Το Οινοποιείο Τιτάκη βρίσκεται στο χωριό Κουνάβοι σε απόσταση λίγων λεπτών από το κέντρο του Ηράκλειου, καθώς και από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Η πρόσβαση είναι εύκολη και ξεκούραστη και η επίσκεψή σας σίγουρα θα σας ανταμείψει! 

Με αυτοκίνητο

- Όσοι έρχεστε από τη Δυτική Κρήτη ή από το Ηράκλειο μέσω της εθνικής οδού (ΒΟΑΚ) βγαίνετε στη νότια έξοδο του κόμβου προς Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου και στρίβετε δεξιά στη νέα οδό προς Βιάννο (Λεωφ. Καζαντζίδη). Παραμείνετε στην πορεία και μετά από  12 χλμ. Βγαίνετε στον κόμβο προς Καταλαγάρι. Στη συνέχεια στρίβετε αριστερά. Το οινοποιείο βρίσκεται στο 30μ. στην δεξιά σας πλευρά.

- Όσοι έρχεσθε μέσα από την πόλη του Ηρακλείου ακολουθείτε το δρόμο προς Κνωσό. Περίπου 2 χλμ. μετά την Κνωσό στρίβετε αριστερά προς Σκαλάνι (δείτε τη σήμανση) και στο σταυροδρόμι με τους φωτεινούς σηματοδότες πηγαίνετε δεξιά και βγαίνετε στον κόμβο με σήμανση Καταλαγάρι.  Στη συνέχεια στρίβετε αριστερά. Το οινοποιείο βρίσκεται στο 30μ. στην δεξιά σας πλευρά.

- Όσοι ξεκινάτε από το λιμένα του Ηρακλείου οδηγείτε επί της λεωφόρου Νεάρχου με κατεύθυνση ανατολική. Στρίβετε δεξιά στους φωτεινούς σηματοδότες προς λεωφόρο Καζαντζίδη. Συνεχίζετε ευθεία για περίπου 12 χλμ. Βγαίνετε στον κόμβο προς Καταλαγάρι. Στη συνέχεια στρίβετε αριστερά. Το οινοποιείο βρίσκεται στο 30μ. στην δεξιά σας πλευρά.

- Όσοι έρχεστε από την Ανατολική Κρήτη ή από το αεροδρόμιο μέσω της εθνικής οδού (ΒΟΑΚ) βγαίνετε στη βόρια έξοδο του κόμβου προς Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου και στρίβετε δεξιά στη νέα οδό προς Βιάννο (Λεωφ. Καζαντζίδη). Συνεχίζετε ευθεία για περίπου 12 χλμ. Βγαίνετε στον κόμβο προς Καταλαγάρι. Στη συνέχεια στρίβετε αριστερά. Το οινοποιείο βρίσκεται στο 30μ. στην δεξιά σας πλευρά.

- Όσοι έρχεστε από αεροδρόμιο μέσω της πόλης οδηγείτε επί της Λεωφ. Ικάρου αφήνοντας πίσω σας το αεροδρόμιο. Συνεχίζετε ευθεία για περίπου 2 χλμ. και στρίβετε αριστερά  στους φωτεινούς σηματοδότες προς τη Λεωφ. Καζαντζίδη. Συνεχίζετε ευθεία για περίπου 12 χλμ. Βγαίνετε στον κόμβο προς Καταλαγάρι. Στη συνέχεια στρίβετε αριστερά. Το οινοποιείο βρίσκεται στο 30μ. στην δεξιά σας πλευρά.

Με λεωφορείο

Λεωφορείο της γραμμής του Κ.Τ.Ε.Λ. αναχωρεί από το λιμάνι του Ηρακλείου. Πληροφορηθείτε τις ώρες αναχώρησης προς Κουνάβους στα τηλέφωνα + 30 2810 246530.

Με ταξί

Επικοινωνήστε με κάποια εταιρία ταξί της πόλης του Ηρακλείου και προγραμματίστε τη μετάβασή σας στο Μουσείο. Η διαδρομή από το κέντρο του Ηρακλείου διαρκεί περίπου 20’.

GPS συντεταγμένες: 35.2333211, 25.184051