Κράτηση

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε το πακέτο που θέλετε και να μας γράψετε την ημερομηνία και ώρα που σχεδιάζετε να μας επισκεφθείτε. Θα επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας το συντομότερο δυνατόν!


Βασικό πακέτο

Ξενάγηση στο Οινοποιείο και δοκιμή 3 κρασιών Vin de Crete λευκό, ερυθρό, ροζέ.

Κάντε μια περιήγηση στο τσιμεντένιο χωριό,  μπείτε και φωτογραφηθείτε στη δεξαμενή (!), νιώστε τη δροσιά του χώρου και στη συνέχεια προχωρήστε στον χώρο γευσιγνωσίας, για να μάθετε όλα τα μυστικά της παραγωγής και εμφιάλωσης. Στη συνέχεια, δοκιμάστε 3 διαφορετικά κρασιά συνοδευόμενα από νόστιμα κρητικά παξιμάδια (ντάκος) με ντομάτα και ελαιόλαδο.


Premium πακέτο

Γευσιγνωσία 4 κορυφαίων ετικετών κρασιού. 

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ξενάγηση στους χώρους του οινοποιείου με προσωπικό  Sommelier, επίσκεψη μέσα κι έξω από τις τσιμεντένιες δεξαμενές  καθώς και γευσιγνωσία 4 πολυβραβευμένων ετικετών IMPETUS λευκό και ερυθρό, VIDIANO-MOSCATO, MOSCATO SPINAS με συνοδεία τοπικών τυριών, αλλαντικών και κρητικών παξιμαδιών (ντάκος) με ντομάτα και ελαιόλαδο.


Gold πακέτο

Γευσιγνωσία 5 κορυφαίων ετικετών κρασιού. 

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ξενάγηση στους χώρους του οινοποιείου με προσωπικό  Sommelier, επίσκεψη μέσα κι έξω από τις τσιμεντένιες και τις ανοξείδωτες  δεξαμενές  καθώς και γευσιγνωσία 4 πολυβραβευμένων ετικετών IMPETUS λευκό και ερυθρό,  VIDIANO-MOSCATO, MOSCATO SPINAS, ημίγλυκος ροζέ VINOSOPHIES με συνοδεία πλήρους μενού κρητικής παραδοσιακής κουζίνας. Έχετε την επιλογή χορτοφαγικών ελληνικών πιάτων. 

Το ονοματεπώνυμο είναι υποχρεωτικό .
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Το μήνυμα είναι υποχρεωτικό .